Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden
 
 
 

 • Bestellen
Onze producten zijn te bestellen door de producten in de winkelwagen te plaatsen. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt of voor vragen over andere mogelijkheden kunt u een mailtje sturen naar info@studio-storm.nl.
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u (binnen 48 uur) een bevestigingsmail met daarin het totaalbedrag inclusief verzendkosten. Bestellingen kunnen door Studio Storm zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd.
 
 
 • Betaling en verzendkosten
Als de bestelling is ontvangen sturen wij een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelling, de totale kosten inclusief verzendkosten, en de betalingsgegevens die nodig zijn om de betaling te doen. Wij vragen u om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 7 dagen op de rekening van Studio Storm staat.
Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Indien wij binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zal de bestelling geannuleerd worden.
Verzendkosten NL: Brievenbuspost tot 250 gram: €3,95  Pakketpost tot 10 kg: €7,50. Verzendkosten buitenland zijn op aanvraag.
 
 
 • Levertijd
Wij streven ernaar om, zodra de betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 14 dagen te versturen. Dit is echter een richtlijn en afhankelijk van het soort product en de hoeveelheid producten. Over het algemeen kunt u voor de kleinere producten op een kortere levertijd rekenen.
Heeft u iets nodig voor een bepaalde datum, laat het ons weten en wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen. Ook kunt u altijd per e-mail informeren naar de levertijd op dat moment.
Als uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u hiervan altijd een mailtje.
Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.
 • Verzenden
Het door u bestelde pakketje gaat naar het postkantoor van PostNL te Gilze-Rijen. Vanuit daar wordt uw pakketje verder verzonden. Uiteraard gaan wij er vanuit dat een pakketje niet verloren gaat of beschadigd wordt bij de post. Helaas kunnen wij er niet verantwoordelijk voor zijn. Wel is het mogelijk, om tegen betaling, uw pakket te laten verzekeren. U kunt dit vermelden als u de bestelling plaatst.
Brievenbuspost: € 2,50
Pakketpost: €7,50
 
 
 • Ruilen/Retour zenden
Producten die speciaal op maat gemaakt worden, kunnen niet geruild worden.
Wil u graag een product retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen na de aankoop van een product. Een retourzending dient vooraf, per e-mail, aan Studio Storm kenbaar gemaakt te worden. Stuur uw retourmail naar info@studio-storm.nl
Vermeld in deze e-mail uw naam, woonplaats en het bestel- of factuurnummer. Vergeet ook niet uw naam en bestelnummer op het retourpakketje te vermelden. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.
U hoeft niet te wachten op een reply maar kunt het pakket na aanmelden meteen verzenden.
Na aanmelding voor het retour zenden dient de aankoop (uiteraard goed verpakt en voldoende gefrankeerd) binnen 7 dagen bij ons terug te zijn.
Kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd en komen dus retour afzender.
 
Stuur uw retourzending naar:
Studio Storm
Tav: afdeling Retouren
Veenstraat 77
5124 NC Molenschot
 
Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt, in ongeschonden staat. Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen, wordt het door u betaalde bedrag binnen 7 dagen terug gestort.
Indien u binnen deze gestelde periode het artikel niet hebt terug gezonden is de koop gesloten.
 
 
 • Prijzen
Alle prijzen op de site staan vast, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij speciale wensen of extra’s zullen we in overleg een prijs afspreken.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 
 
 • Garantie
Alle producten van Studio Storm worden met grote zorg, met de hand, gemaakt. Hierdoor kunnen minimale afwijkingen in formaat of afwerking voorkomen. Ook kunnen kleuren van stoffen op een beeldscherm anders overkomen dan in werkelijkheid. Niet alle producten zijn geschikt om te wassen. Studio Storm geeft geen garantie op schade ontstaan door wassen, strijken of drogen van producten.
De garantie geldt niet indien:
 • De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken
 • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn

 
 
 • Informatie aan derden/Privacy
Uw gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Studio Storm. Studio Storm respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, en geven uw gegevens niet aan derden door. Studio Storm zal uw gegevens uitsluitend doorgeven aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.
 
 
 • Veiligheid
De producten van Studio Storm worden met grote zorg, met de hand gemaakt. Toch zou het kunnen gebeuren dat er onderdelen los laten.
Studio Storm is niet verantwoordelijk voor schade of letsel aan producten of personen, ontstaan door het gebruik van de geleverde artikelen.
 
 
 • Klachten/vragen
Met klachten of vragen kunt u zich ten alle tijden, via e-mail, melden bij Studio Storm.  info@studio-storm.nl
Indien u niet tevreden bent over de levering, dan vernemen wij dit graag z.s.m. per mail, doch uiterlijk binnen 7 dagen na levering. Studio Storm zal iedere klacht serieus in behandeling nemen en hierop binnen 3 dagen een reactie geven.
 
--> Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.